/Om redogörelser av organiserade rasister

Om redogörelser av organiserade rasister

Vi och våra systernätverk arbetar för demokrati och mänskliga rättigheter. I värnandet av demokrati och mänskliga rättigheter är det viktigt att samhället och vi alla vet vilka de här organisationerna och människorna är.

Vi behöver inte inbilla oss att vi är bättre människor för att vi låter bli att informera om vilka de är, det är vi nämligen ändå. Vi tänker inte mörda andra människor, störta och försöka ta demokratin ifrån dem eller önskar livet ur utpekade fiender som nazisternas hela ideologi och verksamhet bygger på. De begår regelbundet grova våldshandlingar, ekonomisk brottslighet och attackerar utpekade fiender och demonstrationer samt bedriver lågintensiv terror mot enskilda människor.

För övrigt är många av de medlemmar i ett nationalsocialistiskt parti som vill ta makten och avskaffa rättigheter för alla andra, exempelvis yttrande och existensrättigheter. Centrala demokratiska rättigheter som är hörnstenarna i vår demokrati.

Att granska dem är helt legitimt, även med beaktande av Journalistförbundets pressetiska riktlinjer. Att redogöra för dem är inte märkligare än att göra detsamma om en lokalaktiv politiker.

Alla som vill ha makt i Sverige får leva med att de granskas. Särskilt nazister, som dessutom systematiskt och medvetet bedriver terror mot enskilda, bland annat genom uthängingar av anhöriga och privatpersoner och utsätter människor för saker riktade mot deras hem och anhöriga. Allt för att tysta den som står upp mot nazismen.

Organiserar du dig som nazist ska du räkna med WE Are- nätverket eller andra nätverk kommer berätta om det för att vi som samhälle, individer och mänsklighet bättre ska kunna skyddas oss. För att värna demokratin och våra mänskliga rättigheter behöver vi bland annat veta vilka det är, vad de gör och hur de organiserar sig osv..

Mvh
We Are nätverket

#WeAre #aldrigmer #förbjudorganiseradrasism