/Bekant kristen tokhöger på plats på Hötorget

Bekant kristen tokhöger på plats på Hötorget

Kristna högerextremister, tokhöger, från “MRO”, “människorätt för ofödda” står idag 2018-03-30 på Hötorget i Stockholm.

De visar bilder på foster och embryon och påstår att dem har blivit utsatta för mord. Nätverket står helt och hållet mot den här typen av inskränkningar i mänskliga rättigheter. Rätt till sin egen kropp är en mänsklig rättigheter och några bibliska kvasifilosofiska föreställningar om livet spelar ingen roll. Nätverket mötte de här människorna ledda av Nasrin Sjögren och Mats Selander tidigare. Det var en exemplarisk tillställning där alla som ville fick debattera och det var varken hat eller hot på plats. Någon okänd kvinna kastade ett ägg på deras banderoll, medan nätverket istället gav MRO en kartong med ägg och bad dem rädda livet på dem. Det slutade med en omelett för deras del och som de tackade för.

Just nu står “MRO”, som har täta kopplingar till tokhögern “Kristna Värdepartiet” och olika religiösa kristna sekter i området runt Uppsala. We Are nätverkets aktivister finns på plats. Kom dit och ta ställning för mänskliga rättigheter. Kvinnans rätt till sin egen kropp. Det är 2018, vi ska inte ha sånt här skit på våra gator.

Senaste gången vi mötte de här slutade det med debattartiklar från både Mats Selander och från We Are nätverket. Här kan du läsa nätverkets debattartikel:
Att förbjuda abort är att inskränka i kvinnans rätt