/Gott nytt år önskar We Are nätverket

Gott nytt år önskar We Are nätverket

Hej vänner, medmänniskor och mörkerbrytare. Vi går mot 2018 och vi vill med det önska alla ett gott nytt år. Vi hoppas att 2018 blir ett år där det politiska vägval Sverige gör mynnar ut i en trygg demokratisk kraft som med självförtroende tar sin rättmätiga plats.

We Are – nätverket startade med We Are Dalarna officiellt vid starten av 2016. We Are Hufvudstaden i maj samma år. Gästrikland startade ungefär samtidigt.

Sedan dess har nätverket vuxit. Vi blir fler och fler och finns idag på många platser i Sverige. Vissa officiellt, men de flesta ställen ännu inofficiellt. Det kommer sakta men säkert fortsätta att utvecklas.

Nästa del i vårt gemensamma nätverkande pågår redan. Det är menat att göra informationen vi delger, aktiviteter vi gör, möjlighet att kontakta oss och ha tipsfunktioner för rasistiska organisationers verksamhet, vilka de organiserade rasisterna är osv kommer vara mer lättöverskådlig och enklare att följa för alla. Vi hoppas den här hemsidan kan tjäna det syftet.

Detsamma gäller #clownermotnazister och den aktiviteten, arbetet för ett #förbjudorganiseradrasism, nyhetsförmedlingen vi har, vårt dokument för handlingsplaner i kommunerna mm och vårt framtida ClownTeVe (om det är vad det nu blir, inte alla pusselbitar klara). WA växer och vi har fler och fler aktiviteter och aktivister regelbundet.

2018 är det valår och vi kommer spela en del i det och hoppas att alla känner att du kan kontakta oss när du vill för att förmedla information, tipsa om saker eller på andra sätt bidra till nätverkets utveckling. Kanske till och med engagera dig för en förändring med oss eller delta på någon av våra aktiviteter?

Många gör det, det är vi som alltid tacksamma för, vi hoppas 2018 gör att fler kommer göra det. Tveka aldrig att höra av dig med förslag på förbättringar eller tankar och idéer.

Gott nytt år 2018 önskar We Are nätverket. Ha det bäst! ❤️