/Hänger Kent Ekeroth med nazister?

Hänger Kent Ekeroth med nazister?

HÄNGER KENT EKEROTH MED NAZISTER?

Den 10 februari samlades nazister ifrån ”Nordisk Ungdom” gemensamt med nazister från Polen och diverse rasister från radikalnationalistiska foliehattgruppen ”mynttorgsaktivisterna”…på Mynttorget. Centralfigur i det är bland annat Ulle Hallgren som har en vurm för “Nordisk Ungdom” och sprider hatpropaganda på ryska varianten av Facebook, det så kallade VK. Bland annat propaganda som syftar till att hänga “förbrytare” (dvs folkförrädare, tänk nazistiskt tankegods). På plats fanns också Ingrid Carlqvist och Conrad från rasideologiska podcasten med samma namn. 

De polska nazisterna delade flygblad med nazistiskt tankegods och ”nordisk ungdom” agerade ”vakter” och trakasserade folk på plats.

Mitt i denna sorliga röra av rasister fick vi syn på en man som vi fotade. Han hade till synes en livvakt med sig. När vi kikade på bilderna blev vi förvånade.

Vem är mannen med mössan mitt i bild och vad gör han på en samlingsplats för nazister? Är det Kent med Ek i roten som hänger med nazister?

Här nedan ser du bilderna från händelsen.

Kent Ekeroth som dyker upp med sin livvakt på samlingsplatsen för nazister, fascister och rasister?

Kvinnan som döljer ansiktet har varit med vid flera tillfällen som “Mynttorgsaktivisterna” samlats. Gången före det här hade hon med sig sitt, eller någon annans, barn som inte är många år gammal, trots det höll barnet skyltar med budskap i linje med hatpropagandan de sprider.
De två skyltarna bredvid varandra är höjden av omedveten satir. Kika gärna på det. På bild är det “Nordisk Ungdom” och “mynttorgsaktivister”. Mannen längst till vänster är en ledande organiserande figur och var med och arrangerade “Stå upp”-demon mot afghanerna som sittstrejkade i somras. Han var en av de som agiterade igång den där stämningen som beskrivs bäst “ut med packet!”.
Längst bak i bild ses vad vi tror är “Conrad” från Ingrid & Conrad som sågs senast när han hängde med nazisterna i NMR i Göteborg 2017-09-30. Då intervjuades han och var förväntansfull.
Sammantaget en liten sorlig skara rasister
Sammantaget en liten sorlig skara rasister
Ingrid Carlqvist från “Ingrid & Conrad” trivdes i sällskapet av sitt enourage bland nazister, rasister och fascister.
Sammantaget en liten sorlig skara rasister
Nazisterna från “Nordisk Ungdom” agerade “vakter” och trakasserade människor på plats. Den bakre hatpojken vågade inte trakassera folk själv utan skickade fram den yngre främre hatpojken för att göra det. Känner du igen nazisterna? Hör av dig till oss.
Radikalnationalistiska foliehattarna i “mynttorgsaktivisterna” (MTA) och deras aktivister är en förvirrande skara sorliga rasister.
Radikalnationalistiska foliehattarna i “Mynttorgsaktivisterna” är en sorglig skara rasister som inte är ängsliga för att kallas för det… Gråare skara får man nog leta efter..

 

“Mynttorgsaktivister”
“Nordisk Ungdom” och “Mynttorgsaktivisterna” hänger ihop, men har inte stämt av deras skyltar med motsägelsefulla budskap 🙂
Ingrid Carlqvist trivs i den rasistiska uppslutningen
Notera den polska nazisten med armbindel till vänster i bild. På plats var det en handfull som delade ut propaganda med nazistiskt tankegods. Människor på bild är både skaran med rasister och människor som bara passerar området.

 

Ulle Hallgren är en av “mynttorgsaktivisternas” tongivande figurer. Hon gillar nazism, sprider hatpropaganda och är central i deras organisering.
Ulle Hallgren är en av arrangörerna i “mynttorgsaktivisterna”. Hon sprider hatpropaganda och har en vurm för “Nordisk Ungdom”. Här har hon spridit propaganda som går ut på att hänga utpekade “förbrytare”.

 

Ulle deltar frenetiskt i hatgruppens spridande av hatpropaganda. Antagligen en central figur som är med vid distribuering.