/Här är nazisterna som stövlade runt i Stockholm

Här är nazisterna som stövlade runt i Stockholm

Igår, 2018-04-13, samlades ett trettiotal nazister vid Solna Norra kyrkogården för en kransnedläggning och hyllning av den avlidne nazistveteranen Gösta Hallberg-Cuula som är begravd där. Det har nazister i Sverige gjort länge och NMR har gjort det flera gånger tidigare, även vid tiden de var Svenska motståndsrörelsen, dvs före 2015.

Efteråt begav sig nazisterna till Stockholm City för att besudla demokratin och agitera för etnisk rensning och avskaffandet av demokratin och våra mänskliga rättigheter. Först gick nazisterna till Hötorget, sedan Slussen, där ett stopp för flygbladsutdelning gjordes, för att sedan hamna vid Medborgarplatsen. Under hatpromenaden skanderade dom bland annat “Nordisk revolution – utan pardon”. Vid Medborgarplatsen stod dom ett tag innan det blev en tunnelbaneresa för färd till Storamossens ishall där det hela avslutades med en truppavlämning av militärt snitt. Sedan skingrades dom i mindre grupper för hemfärd.

Aktionen leddes av “nästeschef 1” Anders Rydberg gemensamt med den inre kärnan i “näste 1”. Nazistligan bestod också av andra nazister i “näste 1”, samt några från andra “nästen”, bland annat “näste 5”.

Vi visar här bilder från nazisterna i Stockholm 2018-04-14. Samtliga är EJ med på bild. Se enskilda bilder för mer beskrivning där det finns någon. 

“Ledarskiktet” för dagens nazistiska aktivitet i Stockholm 2018-04-14, inre kärnan i “näste 1”, Anders Rydberg “nästeschef” i grå till höger. Samtliga dömda för grov och upprepad våldsbrottslighet. Philip Olsson med jackan med ryggen åt kamerans vinkel, släpptes nyligen från ett avtjänat fängelsestraff. Fredrik Kosonen till vänster och Oscar bergström närmast trädet.
Markus Nordh närmast i bild. En våldsbrottsling och nazist från “näste 5” som ursprungligen kommer ifrån “näste 1”, men som flyttat till Dalarna som ett led i deras mobiliseringsstrategi.
“Ledarskiktet” i “näste 1” består av “skinnskallar” (pun intended).
Markus Larsson från Uppsala är en lojal nazist från “näste 1” som likt senaste gången de gjorde en liknande aktion tog på sig ansvaret att dokumentera “folkförrädare”.
“nästeschef 1”, Anders Rydberg
Som alltid är det tråkigt att se ungdomar i deras led.. se killen till höger och den bunt med flygblad han delar ut.
Markus Larsson, ansvarig för att fotografera “folkförrädare”. Notera bootsen nazisten bakom har på sig.
De hyllade Gösta Hallberg-Cuula likt nazister gjort i många år.
Philip Olsson, nyligen släppt från avtjänat fängelsestraff.
Edgar Mizera med blå keps till höger, nazistisk aktivist.
Robin Nordlund i mitten har klippt sig sedan vårt nätverk träffade på honom i Haninge C för några veckor sedan.
Philip Olsson, nyligen släppt från avtjänat fängelsestraff. Våldsbrottsling.
Till vänster är Mikael Svannäs som deltar regelmässigt vid den här sortens aktiviteter, bland annat senast på Medborgarplatsen

 

Alla bilder av We Are Hufvudstaden. Vill du ha tillgång till de här bilder eller bilder från andra tillfällen är du välkommen att kontakta oss på vår Facebooksida.