/Mindre nazzegrupp vallade nya

Mindre nazzegrupp vallade nya

Idag söndag 2018-05-27 genomförde ett tiotal nazister en mindre aktion i Stockholm.

Nazister som deltog leddes av nazistkompisarna Julius Blomberg, Fredrik Kosonen, Philip Olsson, Mikael Svannäs och Theodor Nordenadler. Sammanlagt var de ett tiotal. Ett flertal var nya nazister, flera äldre, så det är en rimlig gissning att det är en mindre nazzegrupp som antingen vallar nya eller så var de någonting annat i görningen som inte blev av..

Nazisterna gick längs Drottninggatan, till riksdagen och sedan tog de sig till Hötorget. Efter det hade We Are Dalarna och We Are Hufvudstaden tillsammans med ett tjugotal andra följt nazisterna till tunnelbanan (vid Hötorget). Därifrån vallades de av polisen genom tunnelbanan och syntes inte mer den här dagen. Några av nazisterna som ledde dagens aktion deltog även vid lördagens “Alternativ för Sverige”-demo vid Stureplan 2018-05-26. Nedan följer länkar till We Are Dalarnas livesändningar på Facebook från idag vid Hötorget.

Samtliga nazister är ej synliga på bild här. Vi har medvetet valt att inte publicera samtliga bilder.

Livesändning från We Are Dalarna:
Livesändning från We Are Dalarna 1/2
Livesändning från We Are Dalarna 2/2

Patrick Christensson
Nazisten i mitten är Julius (fd Nils) Blomberg. Även kallad “bajs-nazisten”. Han är nazzarnas misslyckade allsångare från bland annat Göteborg 30/9 2017.
Philip Olsson i svart och keps. Fredrik Kosonen i vit med en ryggsäck. Theodor Nordenadler står till vänster om det och knappt synlig i bild är Mikael Svannäs. Samtliga är brottsdömda nazister.
Philip Olsson, våldsnazze som nyligen släpptes från fängelse för våldsbrott, men redan står under åtal för att ha slagit en polis med en megafon.

Philip Olsson åtalas för att ha slagit en polis med en megafon

Fredrik Kosonen i vitt. Julius Blomberg i mitten med megafon. Philip Olsson tittar i sin telefon eller kamera. “Lill-nassen” njuter i solen.

“lill-nassen” 🙂

Vi är osäkra på mannen i blå. Nazisten till höger är Mikael Svannäs.