/Nazisterna som störde vid Lorenssbergaskolan

Nazisterna som störde vid Lorenssbergaskolan

Det här är nazisterna som stod med banderoll, megafon och rökutvecklare vid Lorensbergaskolan i Ludvika.

Kvinnomisshandlaren och dömd till besöksförbud KnivPär Sjögren regional aktivistledare (näste 5). Han har ett Sverigedemokratiskt mandat i Borlänge kommun. Han har flera gånger visat att nävar börjar där hjärnan slutar. Förekommer i 16 avsnitt och dubbla antalet punkter i belastningsregistret.

Emanuel Lärkestål ansvarige utgivaren för hatsajten nordfront och likt KnivPär bland annat dömd för knivbrott. Nära vän till “nästeschef 5” KnivPär Sjögren. Anmäld för 97 fall av hets mot folkgrupp av bland annat Juridikfronten. 

Markus Nordh är en flertalet gånger dömd våldsbrottsling. Varit med ett tag och för något år sedan nyinflyttad till Dalarna.

Niklas ”Norre” Norling är boende i Idkerberget i Borlänge kommun. Lokal kampsgruppchef som sköter basaktivism. Senaste tiden har han gått runt och intervjuat folk för “NTV”.

Filmaren Robin Palmblad driver digital media och flera hatsajter. Han har tidigare avskedats från Räddningstjänsten. Numera boendes i Kyrkbacken i Grängesberg. Han är anmäld för brott, bland annat för att ha använt sig av en kommuns vapensköld otillåtet till sin hatsajt. Robin sköter nazisternas podcast och filmar vid manifestationer och aktioner. En av de ansvariga för “Radio nordfront” (deras podcast).

En hatpojke är oidentifierad.

Hatpojkarna tillhör den lokala aktivistgruppen “näste 5” i Dalarna som normalt gör den typen av aktioner i Dalarna. En handfull till kan tänkas vara med vid andra tillfällen.